Τηλ: 2610 870480

Click Calm Πείτε Αντίο στον Πόνο !!! Abore

Brand:
39.90
(Including tax)
List price: 49.90
Short description:
Πείτε Αντίο στον Πόνο !
5201150300249
V0100901
In stock
+

Το Click Calm είναι μία πιεζοηλεκτρική συσκευή χαμηλής συχνότητας,που ενεργοποιείται από κρυστάλλους χαλαζία. Είναι πλήρως αυτόνομο και δεν χρειάζεται μπαταρίες.

Κρατήστε το Click Calm στην παλάμη του χεριού σας και τυλίξτε τα δάχτυλά σας σταθερά γύρω του. Ο αντίχειράς σας πρέπει να παραμένει ελεύθερος για να πιέζει τον διακόπτη ενεργοποίησης. Βεβαιωθείτε ότι τα δάχτυλά σας είναι σε επαφή με τον μεταλλικό δακτύλιο.

Το Click Calm μπορεί να συμβάλει στην ανακούφιση του πόνου σας από: αρθροπάθεια, μέσης και πλάτης, αθλητικών κακώσεων, γονάτων, ισχιαλγίας, ινομυαλγίας, τενοντίτιδας, θλάσης, πόνους αγκώνα, σπονδυλικής στήλης... και πολλές άλλες περιοχές, είναι τόσο αποτελεσματικό, που υπάρχουν ήδη περισσότερο από πέντε εκατομμύρια ικανοποιημένοι πελάτες σε όλο τον κόσμο!

Το Click Calm μπορεί να σας ανακουφίσει χωρίς φάρμακα και χωρίς παρενέργειες,  είναι αυτοτροφοδοτούμενο, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται μπαταρίες

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Click Calm σε μεγαλύτερες περιοχές, μετακινώντας τη συσκευή στην περιοχή καθώς πιέζετε, είναι αποτελεσματικό και πάνω από λεπτά ρούχα.

Customers also bought