Τηγάνια από Γρανίτη (πέτρα) Σετ 2 τμχ 28 cm και 24 cm με ξύλινη λαβή Granite

Brand:
28.90
(Including tax)
List price: 39.90
Short description:
28 και 24 cm με ξύλινη λαβη
228
In stock
+

Δείτε το video !

Είναι μία εξαιρετική επιλογή , μαγειρεύουν – τηγανίζουν – ψήνουν,  χωρίς καθόλου λιπαρές ουσίες,  διατηρώντας  τα θρεπτικά συστατικά αλλά και τη γεύση των τροφών.

Η αντικολλητική επίστρωση από γρανίτη κάνει το σκεύος σκληρό σαν πέτρα και ανθεκτικό για δύσκολες αποστολές.

Είναι η νέα καινοτομία που κάνει  τα σκεύη  οικολογικά και πιο αποτελεσματικά.

Εκτός από πολύ γρήγορο μαγείρεμα, μπορούν να σας προσφέρουν και πιο υγιεινές λύσεις διατροφής,  γιατί είναι σούπερ  αντικολλητικά  και κρατούν πολύ καλά τη θερμότητα

Έχουν μη πορώδη επιφάνεια που δεν απορροφά μυρωδιές και γεύσεις.

Το αποτέλεσμα του μαγειρέματος είναι εγγυημένο, για μοναδικά πεντανόστιμα φαγητά  


28  και 24  εκατοστών  τα δύο τηγάνια  που σας προσφέρουμε, σήμερα,  με τέλεια αντικολλητική  επίστρωση  γρανίτη,  ξύλινες λαβές  για να μην καίγεστε  και  πάτο Induction.
 
Ο πάτος  Induction,  είναι σε θέση να επιτύχει  υψηλή απόδοση, χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια.

Με την  θερμοσυσσωρευτική  του βάση, κατανέμει  γρήγορα και ομοιόμορφα την θερμότητα, εξοικονομώντας  έτσι ενέργεια αφού χρειάζεται  35% λιγότερο χρόνο μαγειρέματος.

Έτσι λοιπόν, χάρη στη νέα τεχνολογική ανάπτυξη,  σας παρέχουν την καλύτερη απόδοση με λιγότερο κόστος , μεγάλη διάρκεια ζωής , και είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Τα φαγητά σας λοιπόν, θα μαγειρεύονται γρήγορα,  και θα  διατηρούνται ζεστά για πολλή ώρα αφού  κατεβάσετε το σκεύος από το μάτι.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό τους, είναι  ότι  τα φαγητά  δεν καίγονται.


Τα τηγάνια μας με την νέα αντικολλητική  επιστρωση  από φυσικό γρανίτη, σας επιτρέπουν  να μαγειρέψετε να τηγανίσετε   και να ψήσετε  χωρίς καθόλου λάδι,  τα πάντα :  από αυγά. κρέας, ψάρια, πουλερικά, λαχανικά και ότι άλλη δημιουργία εμπνευστείτε.
Το φαγητό δεν κολλάει δεν καιγετε και είναι απόλυτα γευστικό και καλομαγειρεμένο.

Είναι κατάλληλα για όλες τις εστίες :  επαγωγικές, κεραμικές, ηλεκτρικές αερίου
Η  αντικολλητική του επίστρωση από γρανίτη, χάρις  στα ορυκτά σωματίδια που περιλαμβάνει, είναι άκρως ανθεκτική  σε μεταλλικά  αντικείμενα,  κάτι που κάνει  το μαγείρεμα παιγνίδι.

Και όταν τελειώσετε τα μαγειρέματα σας, το καθάρισμα  των τηγανιών είναι παιχνιδάκι. Καθαρίζονται πολύ εύκολα ακόμα και στο πλυντήριο πιάτων και είναι έτοιμα για τις επόμενες γευστικές σας δημιουργίες !!!

Δώστε αγαπητοί φίλοι, ένα αέρα ανανέωσης  στον εαυτό σας, μια χαρούμενη νότα στα μαγειρέματα  σας   και ευκολία στην κουζίνα σας !

Για εσάς που θέλετε να ανανεώσετε την κουζίνα σας !
Για εσάς που θέλετε ευκολία στο μαγείρεμα !
Για εσάς που θέλετε να κάνετε έξυπνα και χρήσιμα δώρα με στυλ !


Δύο εκπληκτικά τηγάνια  28  και  24  εκατοστών με αντικολλητική επίστρωση  φυσικού γρανίτη, πάτο  induction  τεσσάρων  mm ,  και  ξύλινες  λαβές  που δεν ζεσταίνονται,  σε αυτή την μοναδική προσφορά !

Τηλεφωνήστε μας  τώρα για να τα αποκτήσετε και εσείς!

Γιατί εμείς αντιμετωπίζουμε την  κρίση,  με τιμές χονδρικής,  χωρίς μεσάζοντες. 

https://www.youtube.com/watch?v=VTjYRH_foLk