Τηλ: 2610 870480

Σφυρί έκτακτης ανάγκης 3 σε 1 για θραύση τζαμιών και κόψιμο ζωνών ασφαλείας,φακος και χειρολαβη αυτοκινητου

Brand:
29.90
(Including tax)
List price: 39.90
Short description:
Magic Car Buddy
1311
In stock
+

Σφυρί έκτακτης ανάγκης 3 σε 1 για θραύση τζαμιών και κόψιμο ζωνών ασφαλείας,φακος και χειρολαβη αυτοκινητου.

Παλεύετε κάθε φορά όταν μπαίνετε ή βγαίνετε από το αμάξι σας;  (Δείτε το video)

Μήπως η περιορισμένη κινητικότητα ή η επιδεξιότητα, σας εμποδίζουν από το να κινείστε όπως παλιά;

Χρειάζεται συνέχεια να ζητάτε βοήθεια;

Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει πουθενά να πιαστείτε όταν προσπαθείτε να σταθείτε

…Και για όσους από εσάς  υποφέρετε από πόνους στη μέση, στα γόνατα η στους γοφούς μπορεί να είναι ακόμη χειρότερα!

Σταματήστε να απογοητεύεστε όταν προσπαθείτε να μπείτε ή να βγείτε από το αυτοκίνητο ... δοκιμάστε το Magic Car Buddy ... η επαναστατική, φορητή λαβή που ενώνεται με ασφάλεια σε οποιαδήποτε πόρτα του αυτοκινήτου, για να σας δώσει την υποστήριξη που χρειάζεστε .

Τώρα μπορείτε να πάρετε την ελευθερία και την κινητικότητα σας πίσω!

Το Magic Car Buddy είναι εκπληκτικά ελαφρύ ... αλλά απίστευτα ανθεκτικό ... Η κατασκευή βαρέως τύπου είναι φτιαγμένη από αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι, και διαθέτει αντιολισθητική άνετη λαβή ...

… Είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να αντέξει μέχρι και 300 κιλά ...

Εάν υποφέρετε από πόνους στη μέση, στα γόνατα η στους γοφούς το Magic Car Buddy είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να νιώσετε σαν τον εαυτό σας και πάλι!

Αν αναρρώνετε από έναν τραυματισμό ... Το Magic Car Buddy μπορεί να είναι το χέρι βοήθειας που χρειάζεστε ...
Το Magic Car Buddy είναι τέλειο όταν βρέχει ή είναι παγωμένα ... σας δίνει την επιπλέον βοήθεια που χρειάζεστε για να αποφύγετε γλιστρήματα και πτώσεις ...

Το Magic Car Buddy λειτουργεί σε κάθε όχημα ... αυτοκίνητα ... τζιπ ... σπορ αμάξια... ακόμη και σε χαμηλά και συμπαγή αυτοκίνητα ... μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα και στο πίσω κάθισμα !

Και το Magic Car Buddy δεν είναι μόνο για να μπαινοβγαίνετε στο αμάξι σας, είναι το ιδανικό πολυ-εργαλείο για το αυτοκίνητό σας!

Το Magic Car Buddy έρχεται με ένα σούπερ φωτεινό LED φακό μέσα του ... το φως του σας βοηθά τη νύχτα για να διαβάσετε τις οδηγίες ... ή για να δείτε τα κλειδιά σας για να ξεκλειδώσετε μια πόρτα ... έχει ακόμη ρύθμιση να αναβοσβήνει  σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή ατυχήματος.

Αλλά δεν τελειωσαμε ακόμα!

Το Magic Car Buddy λειτουργεί και σαν σφυρί ασφαλείας!

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όταν τα παράθυρα του αυτοκινήτου δεν θα λειτουργούν και θα πρέπει να βγείτε από το όχημά σας ... το Magic Car Buddy θα είναι ο καλύτερός σας φίλος  στη διάσωση.

Έχει επίσης  κόφτη για την ζώνη ασφαλείας, οπότε αν εσείς ή αγαπημένο σας πρόσωπο, παγιδευτεί στο αυτοκίνητό, μια γρήγορη και ισχυρή κίνηση με τον κόφτη για ζώνες ασφαλείας ... και είστε ελεύθεροι!

Τώρα είναι η ευκαιρία σας για να πάρετε το δικό σας Magic Car Buddy και να ξαναβρείτε την αυτοπεποίθησή σας και την ευκινησία σας .

Μπορείτε να πάρετε το πολύ-ανθεκτικό, Magic Car Buddy με το ενσωματωμένο φακό LED και τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά  όπως το σφυρί και τον κόφτη ασφαλείας.

https://www.youtube.com/watch?v=KTR5XvacRMk

Customers also bought