Τηλ: 2610 870480

-50%

ΑNTI CELLULITE GEL Κατά της κυτταρίτιδας 200 ml Rubella

Brand:
9.90
(Including tax)
List price: 19.90
Short description:
ANTI CELLULITE GEL 200ml
1093
In stock
+

ANTI CELLULITE GEL της DEBA αποκλειστικά για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

 

Τα κύρια ενεργά συστατικά του είναι η Καφεϊνη, τα φυσικά εκχυλίσματα Κόλα, Κισσού και άγριου Κάστανου, λειτουργούν αποτελεσματικά, αποδομώντας το συσσωρευμένο λίπος, προλαμβάνοντας την δημιουργία νέου.

 

Με αυτό τον τρόπο καταπολεμάται η κυτταρίτιδα που οφείλεται στη συσσώρευση και τη διόγκωση των λιποκυττάρων σε ορισμένα σημεία του σώματος.

 

Το αυξημένο ποσοστό καφεΐνης που διαθέτει το ANTI CELLULITE GEL της DEBA, ρυθμίζει την υπερπαραγωγή λιπιδίων και την εναπόθεση της κυτταρίνης στο λιπώδη ιστό, τα οποία δημιουργούν τη σκλήρυνση και τη δυσάρεστη ανομοιομορφία του δέρματος.

 

Η καφεϊνη, ως συστατικό, περιέχει αντιοξειδωτικά που προστατεύουντο δέρμα από την γήρανση και βοηθούν στη καλή λειτουργία του κολαγόνου και της ελαστίνης που διατηρούν το δέρμα ελαστικό, λείο και σφριγηλό.

 

Το εκχύλισμα Κισσού που περιέχει το gel, επιταχύνει το μεταβολισμό της γλυκόζης στα κύτταρα και στο λιπώδη ιστό.

 

Το εκχύλισμα αγριου Κάστανου δρά αγγειοδιασταλτικά και επιταχύνει την ανόρθωση και την σύσφιξη των ιστων.

 

Ο συνδιασμός της καφεϊνης και των φυσικών εκχυλισμάτων βελτιώνουν τον τοπικό μεταβολισμό και μειώνουν την κατακράτηση υγρων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη βελτίωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού και την αποτροπή της περαιτέρω εξάπλωσης της κυτταρίτιδας στην περιοχή !

 

Δεν θέλετε να δοκιμάσετε τι μπορεί να κάνει το  ANTI CELLULITE  για σας;

 

Καλέστε τώρα  στο 2610 311232 ή κάντε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας

 

 

Το ANTI CELLULITE GEL της DEBA είναι υποαλλεργικό, δερματολογικά ελεγμένο και πιστοποιημένο με τους αυστηρότερους κανόνισμους της Ε.Ε.

 

https://www.youtube.com/watch?v=hBG_sdr25Bk